logo

Havneholmen

right-angle
Cph Highline hovedindgang

Midt i byen, lige ved vandet

Cph Highline ligger på Havneholmen tæt på city og med vandet lige udenfor døren. Fra Havneholmen er der ikke langt til Vesterbro og Kødbyens små butikker og trendy restauranter. Er man mere til hardcore shopping er der mulighed for at besøge Fisketorvet med mere end 100 butikker og biograf.

right-angle
Cph Highline hovedindgang
Cph Highline hovedindgang

Stærke naboer

Havneholmen har i de seneste år markeret sig som et stærkt erhvervsområde med naboer som BDO, Pandora, LÓreal, Japanske Ambassade, Handelsbanken, Nykredit, Aller og flere interessante virksomheder der alle er med til at skabe et interessant nærmiljø. Med flere domiciler på Kalvebod Brygge og langs de nye kvarterer mod Sydhavnen danner Havneholmen et nyt naturligt økonomisk centrum i København.

>
Tæt på alt

Nærmiljø med kant

Havneholmen er placeret med vandet lige uden for døren. Den grønne park går ned til et spændende lokalmiljø med roklub, husbådehavn samt Kvarterpladsen, hvor blandt andet lokale kunstnere og håndværkere har værksteder.

Nærmiljø med kant

Perfekt placeret i København

Med Vasbygade og egen parkering lige uden for døren er der ikke mere end 5 minutter til Rådhuspladsen eller 20 minutter til lufthavnen.

Perfekt placeret i København

Tæt på alt

Med kun 500m til Dybbølsbro Station og 50m til Metro (fra 2023) ligger CPH Highline perfekt placeret i forhold til nem adgang. Fra Havneholmen er der heller ikke langt til Vesterbro og Kødbyens små butikker og trendy restauranter.

<
Cph Highline Perspective grafik

Brug vandet

Bygningen har direkte adgang til havnen med en charmerende husbådehavn og Københavns Roklub, en af Danmarks ældste kajakklubber. Derfor er det nemt at sætte CPH Highlines egne kajakker i vandet og tage på opdagelse i havnen. Alternativt er der havnebad kun 200 meter fra bygningen, hvis man blot vil have en frisk dukkert.

Læs mere om sunde arbejdspladser

Frisk
luft
læs mere her
sunde
omgivelser
læs mere her
godt
indeklima
læs mere her
Stærke
medarbejdere
læs mere her