logo

sundhed

right-angle
Cph Highline hovedindgang

Udfold dig over byens sundeste kvadratmeter

Vi bruger ca. 90% af vores tid indenfor, og derfor er det vigtigt at vi har de bedst mulige betingelser for at have det godt. I CPH Highline er der blandt andre sundhedstiltag yoga-hold i bygningen, så det er muligt at tage et afbræk fra arbejdsdagen.

Envidere er hele lejemålet er DGNB-certificeret, hvilket betyder at det møder de højeste standarder for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed.

Sund og Økologisk kantine

Kantinen har en økologiske spisemærke-certificering der sikrer 30-60% økologiske råvarer. Maden er bygget op omkring sundhed og gode smagsoplevelser, fordi vi ved det skaber glade kolleger. Menuen sammensættes af friske, årstidsbestemte råvarer med mere frugt og grønt og madspild bliver reduceret.
right-angle
Cph Highline hovedindgang

Færre sygedage med en sund placering

CPH Highline ligger på Havneholmen tæt på city og med vandet lige uden for døren. I kælderen er der cykelparkering, omklædningsfaciliteter med bad og kajakker til rådighed, så medarbejderne kan drage fuld nytte af nærmiljøet. Den centrale placering gør det også nemt at tage ind til city eller Kødbyens små butikker og trendy restauranter.

Det giver god mening, fordi alle undersøgelser viser, at høj medarbejdertrivsel giver færre sygedage. Således har Rockwool-fonden beregnet at arbejdspladser med fokus på trivsel kan sænke gennemsnitligt sygefravær fra 6% til 2,4%.

right-angle
Cph Highline hovedindgang

Fasthold dine stærkeste medarbejdere

Et McKinsey studie viser, at ”high performance” medarbejdere i gennemsnit yder 400% mere end ”normale” medarbejdere. Derfor er det en god ide at tiltrække og fastholde de stærkeste medarbejdere. CPH Highline er indrettet med fokus på medarbejdertrivsel for at skabe de bedste vilkår for at få tilfredse medarbejdere.

I parken mellem bygningerne er der indrettet udendørs fitness-center, så medarbejderne kan styrke det sociale samvær. Og under selve bygningen er der cykelkælder med direkte adgang til omklædningsrum.

graf
right-angle
Cph Highline hovedindgang

Tag møderne udenfor

På CPH Highlines tagterrasse kan medarbejderne holde ”walks’n’talks” med kollegaer, eller tage en pause i grønne omgivelser – og nyde udsigten over havneløbet og byen. Særligt i forårs- og sommermånederne, hvor de fleste vil ud og nyde årstiden, er tagterrasen oplagt til receptioner, gå-hjem-møder og andre arrangementer, som tilføjer en ekstra dimension til virksomhedens brand og oplevelsen for både medarbejdere og gæster.

Frisk luft øger produktiviteten med op til hele 5%, og derfor er CPH Highline designet så det er naturligt at komme udenfor. Indenfor sikrer en ordentlig, gennemtænkt ventilation, at luften hele tiden er ren og iltholdig.

Cph Highline Perspective grafik
Samtale på Tagterassen

Et sundt kontor betaler sig

Der er mange fordele ved at flytte til et nyt kontor. Følg linket til vores kontorberegner og se hvad din årlige besparelse er.

Beregn din besparelse
calc
calc